24 Kasım 2012

Yeni keşiflerim : Barielle Tırnak Bakım Ürünleri ve Stherb Göğüs Bakım Ürünleri

Merhaba sevgili takipçilerim,
Bu postumda sizlere eczanede görmüş olduğum ve ürün özelliklerine hayran kalıp denemek için aldığım ürünlerden bahsedeceğim.
Bayan olarak hepimiz vaktimizin bir çoğunu güzelleşmek adına kuaförlerde harcamaktayız.
Birçoğumuz için cilt bakımından sonra tırnak bakımı gelir.
Bunun için kuaförde epey zaman ve para harcarız.
Aldığım ürünler;



1 dk sonrasında manikürümü tamamladım ve tırnak sertleştiricisini uygulayarak tırnak sertleştirme işlemim kusursuz bir şekilde oldu :)
kırmızımsı ojemide sürdükten sonra kutudaki ve sitedeki kullanım koşullarına uyarak tekrar sertleştirici sürdüm ve tırnaklarım artık hazır!

Bu kadar kısa sürede muhteşem bir sonuç aldım. Sizlere de tavsiye ediyorum mutlaka eczaneye uğrayıp ürünleri incelemeli ve denemelisiniz!!!

Biz kadınlar manikür ve pedikür için minimum ayda bir kez kuaföre gideriz. Barielle  60 Saniye’de Manikür/Pedikür  Anında Tırnak Sertleştirici ve Thilling rengi  ürünü ile size komple bakımı bir arada sunuyor.

Barielle ürünleri ile ilgili araştırmalarım sonucunda aşağıdaki bilgilere ulaştım ve sizlerle paylaşmak istiyorum:

1- 60 Saniye de Manikür/Pedikür ürünü tamamen doğal çok yönlü spa tedavisi için ölüdeniz tuzları ve  temel yağlarla harmanlanmış bu ürün; ölü derileri yavaşça soyarak, tırnakları besler, nemlendirir ve korur. Anında pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar.Aynı zamanda kuru, çatlamış, sertleşmiş ellere topuklara, dizlere dirseklere de rahatlıkla uygulanabilir.

2- Barielle’in Anında Tırnak Sertleştiricisi ile tırnaklarınız anında sertleşir ve kırılmaya karşı azami koruma sağlanır. Ojenizin altına uygulayıp bakımınızı sürdürürken, ojenizin üzerine uygulayıp ojenizin ve manikürünüzün daha kalıcı hale gelmesini sağlar.

3- Barielle size 60 saniye’de gerçekleştireceğiniz manikür sonrası, anında tırnak sertleştiricisini uygulayarak tırnaklarınızı kırılmaktan korumayı, üzerine Thilling kıpkırmızı ojenizle 2013’ü keyifle karşılamanızı teklif ediyor...

4-
  Barielle ürünleri zararlı kimyasal maddeler içermediği için hamileler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. 

Barielle ürünlerine yetkili eczanelerden ulaşabilirsiniz.

Barielle Danışma Hattı:        0212 233 35 17
E-mail:bilgi@barielle.com.tr



Son yıllarda göğüs bakım ürünlerine dair bir çok ürün gündemde..
Eczanede özellikleri beni cezbeden bir diğer ürün St|herb göğüs bakım ürünleri :)
Çoğu kadını mutsuz eden konulardan biridir göğüslerin küçük olması ya da sarkması :(
Bıçak altına yatmak hem zor bir karar hemde maddi anlamda herkese uymayabiliyor.

St|herb göğüs ürününü inceledim ve özelliklerini sizlerlede paylaşmak istedim..
Ameliyat olmayı tercih etmeyenler için harika bir ürün bence!






St|herb Göğüs Bakım Ürünleri İle Tıbbı İşlem Görmeden %85 Başarı

Spekülasyonlardan sıkıldınız… Ameliyat olma konusunda endişeleriniz  var…
Mucize sizin hayalinizdeki görüntü değil… Türkiye’deki tek göğüs bakım ürününün size sunduğudur… Tıbbi işlem görmeden % 85 başarı, bakım ürünü için çok yüksek bir orandır.
Ve ayrıca yakalanan formu, bakımın devamı ile sağlamak mümkündür.
Ürünün başarısı özel içerik ve Nanoteknoloji sayesindedir…
Nanoteknolojik üretim, ürünün ve etkin maddenin tüm dokuya maksimum nüfus etme imkanı tanıyan en güçlü teknolojidir.

St|herb göğüs bezlerinde bulunan hücre yenilenmesini etkileyerek göğsün sıkılaşmasını, dikleşmesini ve dolgunlaşmasını sağlayan eşsiz bir üründür. Pueraria Mirifica bitki özlerinden elde edilen fito-östrojenler sayesinde göğsün dış tabakasındaki dokuların derinine kadar ilerleyerek hücre yapısını hazırlayıp göğsün sıkılaşmayı kabul etmesi için gerekli ortamı sağlar.

1- St|herb Göğüs Kremi Nanozomlar, hücre altyapısını geliştiri ve göğüs lobüllerinin gelişmesine yardım eder. Bu formül göğüs dokusunun en derin katmanına inerek göğsü geliştirir; doğal göğüs büyümesine, dolgunlaşmasına ve hacim kazanmasına yardımcı olur.

2- St|herb Göğüs Serumu Göğüslerdeki deri yumuşaması, elastikiyet kaybı ve gözle görülür sarkıklar için nanoteknolojik üretimi sayesinde en derine inerek en etkili şekilde deformasyonu düzeltmeye yardımcı olur. Yağ dokusunu harekete geçirerek göğüsün toparlanmasına sarkmaların giderilerek daha dolgun ve sıkı göğüslere sahip olunmasına yardımcı olur.


St|herb ürünlerine yetkili eczanelerden ulaşabilirsiniz.

St Herb Danışma Hattı:         0212 233 35 17
www.stherb.com.tr    

1 yorum:

  1. st herb ürünlerini bu aralar sıkça duymaya başladım :) bir incelemek lazım

    YanıtlaSil