26 Ağustos 2015

Tatlimo.com ile Sevdiklerinizi Tatlı Anlarla Karşılayın


Herkese Merhabalar...
Bugünki postumda sizlere yeni kurulan, tazeliği, lezzeti ve cıvıl cıvıl renkleri ile bizlere görsel bir şölen yaratan ve damaklarımızı tatlandıran Tatlimo.com'dan bahsedeceğim.


Hediyemo, Mutluluko, Aşkımo, Sevgilimo, Kalbimo gibi isimleriyle tüketicilerin dikkatini çeken Tatlimo.com, #4mevsimkadini blogger etkinliğimizde bizlerle birlikteydi.




Türkiye çapındaki 13 şubesi yanında www.tatlimo.com adresinde de yaklaşık 400 çeşit ürünle her yaştan lezzet meraklısına en tatlı hediyeyi alma imkanı sunan Tatlımo şubelerinin bulunduğu illerde siparişleri aynı gün teslim ederek büyük bir boşluğu dolduruyor. Özel soğutmalı araçlarla teslim edilen meyve, çikolatalı meyve, kek, kurabiye ve truffle sepetleri hediyeyi alan kişiyi gerçekten şaşırtıyor. Sitede bulunan ürünlerden tazeliğini kaybetmeden kargolanabilecekler tüm Türkiye’ye en kısa süre içinde ulaştırılıyor.



Etkinliğimizde güzel bir sunumun ve periscope yayınının yanı sıra Tatlimo.com lezzetleriyle birbirinden tatlı anlar biriktirdik ve lezzet dünyasını keşfe çıktık.
İtiraf etmeliyim ki bu Tatlımo'lar diyet bozdurur :)

Etkinlikten bazı kareleri sizlerle paylaşmak istiyorum.






Tatlımo.com ile artık hediye almak, vermek kolaylaşıyor. Tüm günlere özel seçenekler veya dilediğiniz şekilde lezzet paketiniz hazırlanarak belirttiğiniz tarih ve saatte adresine teslimatı yapılıyor.

Şirket içi etkinlik, personel özel gün kutlamaları ve özel tasarımlı kutulardan oluşan şirket tanıtımları gibi tüm kurumsal hediye ihtiyacı da Tatlımo tarafından karşılanabiliyor. İhtiyaç doğrultusunda belirtilen sayıda üretilen kurumsal ürünler tazeliklerini kaybetmeden şirketlere teslim ediliyor.

Kurumsal olarak özel gün, kutlamalarınızda da hizmet veriyor Tatlimo.com.





Biz etkinliğimiz süresince Tatlimo.com lezzetleri ile mutlu olduk ve keyifli dakikalar geçirdik.
Daha detaylı olarak takip etmek isterseniz #4mevsimkadini hashtagi ile sosyal medyadan diğer görsel ve paylaşımlarımıza ulaşabilirsiniz.

Tatlimo.com kadar renkli ve lezzetli bir gün geçirmenizi diliyorum..
Bu lezzet dolu sepetlere ulaşmak için Bir Tık :)


Sevgiler...

1 yorum:

  1. çok güzel bir organizasyon olmuş

    bloğunuzu takibe aldım eğer ilginizi çekerse bende bloğuma bekliyorum :)

    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil